BURDUR’A 80 MİLYON LİRALIK DESTEK

Volkan Mengi
Volkan Mengi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, 11 Martta ülkemizde görülen ilk vakanın ardından Covid19 pandemisinin neden olduğu etkileri azaltmak için devletin sağladığı desteklemeleri paylaştı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıkladığı verileri paylaşan Başkan Mengi, Pandemi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Burdur’umuz 13 Şubat 2021 tarihi itibariyle 80.195.255,00₺ destek aldı” dedi.

Bakanlık Burdur’a yapılan yardımların detaylarını tablo ile açıkladı. En çok ödemenin kısa çalışma ödeneği ile gerçekleştiği görülen tabloda, bugüne deyin 28 Milyon 717 Bin TL destekleme yapıldı. İkinci sırayı ise nakdi destek aldı. 4615 kişiye 15 Milyon 178 Bin TL nakdi destekte bulunuldu.

Bir dönem normalleşme dönemi yaşandığı süreçte ise 3653 kişiye 4 Milyon 230 Bin TL ödeme yapılırken, Biz Bize Yeteriz Türkiyem yardım kampanyasından toplanan tutardan 4015 haneye 4 Milyon 15 Bin TL destekleme yapıldı. Üç fazda gerçekleşen sosyal destek programı kapsamında ise toplamda 15 Milyon 913 Bin TL destekleme yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BURDUR’A 80 MİLYON LİRALIK DESTEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin