Antalya’da Korkunç Cinayet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Alanya ilçesinde, 3 gün önce kaybolan Aslı Öztürk’ün (36), korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Antalya’nın Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi’nde yaşayan 27 yaşındaki Aslı Öztürk, eşi Mesut Öztürk’ün (30), tartışmalarının ardından telefonunu ve arabasını almadan, pijamalarıyla evden çıkıp gittiğine yönelik ihbarı sonucu Jandarma arama çalışması başlatmıştı.

GÜVENLİK KAMERALARI TEK TEK İNCELENDİ

Biri 1, diğeri 5 yaşında olmak üzere 2 çocuk annesi olan Aslı Öztürk’ü perşembe gününden beri arayan Jandarma ekipleri, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Jandarma; olay gecesi Mesut Öztürk’ün, çarşafla sarı bir eşyayı aracına yükleyip ormanlık alana götürdüğünü belirledi.

Gelişmelerin ardından Konaklı Mahallesi’nde kum ve hafriyat işleri ile uğraşan Mesut Öztürk cinayeti itiraf etti. Perşembe gecesi eşi ile tartıştıktan sonra onu çarşafla boğarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi aracı ile ormanlık alana götürüp gömdüğünü söyledi.  Aslı Öztürk’ün cansız bedeni gömüldüğü yerden çıkartılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu gönderildi.

‘KEPÇE YARDIMIYLA GÖMDÜM’

Jandarmadaki sorgusunun ardından katil zanlısı Mesut Öztürk’ün adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan katil zanlısı cezaevine gönderildi. Öztürk ifadesinde şunları söyledi: “Eşimin küfür ve hareket etmesinden dolayı kavga ettik. Daha sonra eşimi boğarak öldürdüm. Eşimin yürüyüşe gitmiş süsü vermek için kıyafetlerini alarak çöplere attım. Şüphe çekmeyim diye yalandan eşimi aradım. Gece vakti evden eşimi halı sararak evden çıkarıp araziye kepçe yardımıyla gömdüm.”

Katil zanlısının cinayetin ardından sosyal paylaşım sitesinde “Eşimle tartıştık. Gecelikleri ile evden çıkıp gitti. kayıp” şeklinde paylaşım yaptığı öğrenildi.

Antalya’da Korkunç Cinayet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin