Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Hangi Saatler Arasında?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ SAATLER ARASINDA?
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ SAATLER ARASINDA?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Koca, “(LGS ve YKS) Gidiş ve dönüş saatlerinde yoğunluk olmaması için Cumhurbaşkanımız sınırlı sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdi.” açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilecek merkezi sınav ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı günlerde gidiş ve dönüş saatlerinde yoğunluk olmaması için sınırlı sokağa çıkma yasağı talimatı verdiğini bildirdi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ SAATLER ARASINDA?

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği ‘LGS ve YKS Tedbirleri’ genelgesi kapsamnda belirli gün ve saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Buna göre, Liselere Geçiş Sınavı’nın (LGS) uygulanacağı 20 Haziran tarihinde 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç 81 ilde sokağa çıkma yasağı getirildi. Aynı zamanda Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı 27 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve 28 Haziran 2020 Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında da sokağa çıkma kısıtlamaları istisna haricinde uygulanacak.
Bakan Koca Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 20 Haziran’da düzenlenecek LGS ve 27-28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan YKS sınavına ilişkin açıklamalar yaptı.

Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Hangi Saatler Arasında?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin